Το Κυριακάτικο Brunch είναι το αγαπημένο μας ραντεβού, που περιμένουμε πώς και πώς κάθε εβδομάδα! Ιδίως τα τελευταία χρόνια, το να μοιραζόμαστε την τέλεια λήψη από το τραπέζι του brunch στα social media είναι η απόλυτη τάση της Κυριακής.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, το brunch είναι κάτι περισσότερο. Είναι μια ιεροτελεστία, που απολαμβάνουμε ενώ κάνουμε ένα διάλειμμα από το άγχος της καθημερινότητας. Επιπλέον, είναι η ιδανική ευκαιρία για να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να χαλαρώσουμε. Εξάλλου, μετά από μια κουραστική, γεμάτη εβδομάδα, είναι λογικό να αγαπάμε τις Κυριακές λίγο περισσότερο. Μπορούμε να ξεκινήσουμε τη μέρα λίγο πιο αργά απ’ ό,τι συνήθως και να την απολαύσουμε στο αγαπημένο μας εστιατόριο, με την ιδανική παρέα, με ωραίες μουσικές και –το σημαντικότερο– με πολλές γευστικές επιλογές!

Κάθε Κυριακή, «παρελαύνουν» στο Instagram εξαιρετικά φωτογενή πιάτα, που μας ανοίγουν την όρεξη και μας δίνουν επιπλέον κίνητρο για να βγούμε από το σπίτι και να απογειώσουμε τη διάθεσή μας. Εξάλλου, όπως έχουν δείξει οι έρευνες, το αντάμωμα με φίλους γύρω από ένα τραπέζι δίνει την ευκαιρία για συζητήσεις και επανασυνδέσεις, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την κοινωνικότητα, δημιουργώντας θετικά συναισθήματα.

Ένας περίπατος στους καταπράσινους κήπους του Κεφαλαρίου οδηγεί κατευθείαν στο εστιατόριο Nobilis του SAY Hotel. Ένας χώρος με γαλλική φινέτσα και εκλεπτυσμένη αισθητική προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία Sunday Brunch, η οποία μένει αξέχαστη και μας κάνει να αδημονούμε ακόμα περισσότερο για τις Κυριακές! 

Κάθε Κυριακή από τις 11.00 το πρωί προσφέρονται ευφάνταστες επιλογές από το à la carte menu, με τη συνοδεία πολλών εκπλήξεων και υπό τους ήχους εκλεκτών μουσικών επιλογών.

Ανακαλύψτε όλες τις ξεχωριστές προτάσεις του Chef στο Κυριακάτικο ραντεβού για brunch – πού άλλού; Στο Nobilis!