×
Σχετικά με το Say Hotel

Σχετικά με το Say HotelΜε τη σχεδιαστική υπογραφή της αρχιτεκτονικής ομάδας A&Μ Group, το SAY HOTEL αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, στο οποίο συνυπάρχει αρμονικά η κομψότητα με την άνεση. Οι βραβευμένοι αρχιτέκτονες έδωσαν μορφή στο όραμα της ιδιοκτήτριας για τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ξενοδοχείου με δυνατή ταυτότητα σε ένα ιστορικό κτίριο στην Πλατεία Κεφαλαρίου, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950. Οι μοντέρνες παρεμβάσεις αξιοποίησαν την προνομιακή του θέση δίπλα σε ιδιόκτητους κήπους, αναδεικνύοντας έτσι τις γοητευτικές απόψεις του κτιρίου προς το πράσινο κι ενισχύοντας παράλληλα την αίσθηση της ιδιωτικότητας για τον επισκέπτη. Τρεις όροφοι πάνω από το ισόγειο φιλοξενούν τα δωμάτια και τις σουίτες που έχουν διαμορφωθεί με εκλεκτική αισθητική, ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στο πράσινο και σύγχρονες high-end παροχές.

Στο εσωτερικό, οι art deco αναφορές συνυπάρχουν με έργα Ελλήνων εικαστικών, bespoke έπιπλα, χειροποίητα χαλιά και φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας δημιουργώντας μια απαράμιλλη κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Εκτός από τη διακόσμηση, η έμφαση στη λεπτομέρεια δεν θα μπορούσε να λείπει από το μενού ή τη λίστα κρασιών για το μεσογειακό εστιατόριο Νobilis, το ρετρό καφέ-κήπο Garden Brasserie και το Roof Top Bar με την πανοραμική θέα. Οι υψηλές υπηρεσίες επεκτείνονται και στη δυνατότητα οργάνωσης κάθε είδους επαγγελματικής εκδήλωσης ή ιδιωτικού event σε ένα μητροπολιτικό, σύγχρονο περιβάλλον. Τρεις ευέλικτοι χώροι –Library, Conference Room και Roof Top– έχουν εξοπλισθεί με πολυμέσα τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτουν μια έμπειρη ομάδα υποστήριξης για να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων businessmen.

Αν και high-tech, το SAY HOTEL ξεχωρίζει για την πράσινη συνείδηση του και τις βιώσιμες πρακτικές, από τα δομικά του στοιχεία και τον ενεργειακής κλάσης τεχνολογικό εξοπλισμό έως την καθημερινή του λειτουργία. Το SAY HOTEL έχει ήδη επιβραβευτεί με τη διεθνή πιστοποίηση GREEN KEY που επιβεβαιώνει ότι η διαχείριση του ξενοδοχείου δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, μειώνει το ενεργειακό του αποτύπωμα και επιβραδύνει τη σπατάλη των φυσικών πόρων όπως ορίζει το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE: Foundation for Environmental Education).

Στα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου και η στρατηγική του τοποθεσία στην Κηφισιά, το αριστοκρατικό προάστιο της Αθήνας. Αρχοντικά με κήπους, εμβληματικά μουσεία, designer boutiques καθώς και δημοφιλή εστιατόρια και μπαρ ολοκληρώνουν την εμπειρία «more than a stay» στο SAY HOTEL.location

Our Philosophy

Για την ομάδα του 4* boutique ξενοδοχείου SAY HOTEL, το ανθρώπινο στοιχείο και οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο, και η έννοια της φιλοξενίας γίνεται μια πολύ προσωπική υπόθεση που αντανακλάται από το ζεστό καλωσόρισμα των επισκεπτών στο ξενοδοχείο έως την επιμέλεια και της πιο μικρής διακοσμητικής λεπτομέρειες.

Μετά το γειτονικό Y HOTEL, το SAY HOTEL είναι η νέα δυναμική προσθήκη στο όραμά μας για να δημιουργήσουμε μια σειρά από κομψά boutique ξενοδοχεία στα βόρεια προάστια της Αθήνας, με ξεχωριστή προσωπικότητα, αλλά με κοινό γνώμονα την εκλεπτυσμένη αισθητική, τις premium υπηρεσίες, το σεβασμό στην ιδιωτικότητα, την υψηλή ποιότητα σε κάθε της έκφανση, προσφέροντας έτσι μια ολιστική εμπειρία διαμονής στους εγχώριους και ξένους επισκέπτες.