×
Roof Top Meeting Room

Roof Top Meeting RoomΜε ασυναγώνιστη πανοραμική θέα, ίσως μοναδική στην περιοχή της Κηφισιάς, το Roof Top στον τελευταίο όροφο του SAY HOTEL είναι ένας αυτόφωτος προορισμός και ιδανικό σημείο για όποιον επιθυμεί να αποδράσει σε μια open-air όαση, περικυκλωμένη από το πράσινο και την αίσθηση ότι αγγίζεις τον καταγάλανο αθηναϊκό ουρανό.

Απολαύστε το δημιουργικό μεσογειακό μενού που παντρεύει την ελληνική μαγειρική παράδοση με gourmet επιρροές από όλο τον κόσμο. Στα highlights του μενού, gluten-free, vegetarian και vegan επιλογές.

Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει επιλεγμένες ετικέτες κρασιού από τους ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, μια well-curated λίστα από ευφάνταστα cocktails και premium ποτά.

Το Roof Top δεν είναι μόνο το νέο place-to-be της πόλης, αλλά και μια πρωτότυπη πρόταση για ιδιωτικές εκδηλώσεις και εταιρικά events σε πιο χαλαρούς τόνους. Για ένα κλειστό επαγγελματικό δείπνο, μια συνέντευξη Τύπου, ένα εταιρικό cocktail party ή απλώς για να βάλετε έναν ευχάριστο επίλογο με τους συνεργάτες σας σε μια δύσκολη ημέρα, το Roof Top καλύπτει στο έπακρο όλες τις προσδοκίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
T. +30 2102201700
E. info@sayhotel.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BROCHUREMeetings & Events

Conference Room

Meetings & Events

Library Meeting Room