Βρίσκεσαι στην Αθήνα και αναζητάς τον ιδανικό συνδυασμό αναψυχής και δραστηριότητας στη φύση; Θα τον βρεις σίγουρα στην Κηφισιά! Το πανέμορφο προάστιο στα βόρεια της Αθήνας αποτελεί, εκτός των άλλων, έναν εξαιρετικό προορισμό για βόλτες με πατίνια. Μάλιστα, ο δήμος διαθέτει για κατοίκους και επισκέπτες σύγχρονα πατίνια που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας έτσι ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις. Θα τα βρεις απέναντι από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, στην ανατολική είσοδο του άλσους, καθώς και σε διάφορα σημεία στο κέντρο.

Αν προτιμάς μια χαλαρή βόλτα μέσα στην πόλη, σου προτείνουμε να ξεκινήσεις από τα πράσινα πάρκα και τα μονοπάτια της Κηφισιάς, για να ανακαλύψεις τη φυσική ομορφιά της. Εναλλακτικά, αν αναζητάς περισσότερη δράση και αδρεναλίνη, μπορείς να δοκιμάσεις τις πιο δύσκολες διαδρομές με ανηφορικά τμήματα και στροφές – κυρίως μονοπάτια στο βουνό.

Ο δροσερός αέρας, το πράσινο τοπίο και η αίσθηση της ελευθερίας που προσφέρει μια βόλτα με πατίνι είναι απλά ανεκτίμητα! Σε κάθε περιστροφή των τροχών, η ανεμελιά και η περιπέτεια συνδυάζονται παιχνιδιάρικα και υφαίνουν ξέγνοιαστες στιγμές, που θα μείνουν για πάντα ζωντανές σαν χαρούμενες αναμνήσεις.

Το SAY HOTEL στην καρδιά της Κηφισιάς είναι η ιδανική βάση, για να ξεκινήσεις την… πατινο-περιπέτειά σου. Hop on and ride!