Αν είπατε το μεγάλο ΝΑΙ και είστε έτοιμοι να βαδίσετε στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας, ξεκινώντας με τις προετοιμασίες του γάμου, τότε γνωρίζετε ήδη πολύ καλά, ότι η επιλογή του χώρου που θα φιλοξενήσει τη γαμήλια δεξίωση είναι ίσως η πιο σημαντική.

Το SAY Hotel βρίσκεται στο πιο ευνοϊκό σημείο των βορείων προαστίων, στην καρδιά του καταπράσινου Κεφαλαρίου. Διαθέτει μοναδικούς χώρους με εκλεκτή αισθητική, ενώ παράλληλα προσφέρει και τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλου όγκου καλεσμένων, ιδιαίτερα για εκείνους που θα ταξιδέψουν από μακριά για να σας τιμήσουν στην ομορφότερη ημέρα της ζωής σας.

Οι παραπάνω είναι μερικοί μόνο λόγοι, που το καθορίζουν ως την κατάλληλη επιλογή για wedding events.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι και το ζευγάρι έχει τη δυνατότητα της προετοιμασίας, αλλά και της διαμονής του, σε μια από τις κομψές και μοντέρνες σουίτες του ξενοδοχείου. Στο άνετο και φιλόξενο περιβάλλον του SAY Hotel, οι νεόνυμφοι θα χαλαρώσουν και θα απολαύσουν κάθε στιγμή, με άψογη εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, το καταρτισμένο και διακριτικό προσωπικό αναλαμβάνει τη σφαιρική διοργάνωση της δεξίωσης, από τη διακόσμηση, το φαγητό, τα ποτά και ό,τι άλλο χρειαστεί, εξασφαλίζοντας στους καλεσμένους μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία, απαλλάσσοντας το ζευγάρι από περιττές έγνοιες και το άγχος της προετοιμασίας.

Τέλος, το μενού επιμελείται διακεκριμένος σεφ -βάσει των προτιμήσεων του ζευγαριού- για να σας χαρίσει την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Η γαμήλια δεξίωση επιβάλλεται να είναι παραμυθένια και να προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές ομορφιάς και ευτυχίας! Το SAY Hotel θα συμβάλει με κάθε τρόπο, ώστε η πιο σημαντική μέρα της ζωής σας να μετατραπεί σε μια ονειρεμένη ανάμνηση για όλους.