Ψάχνετε το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε ξεκούραστες στιγμές, μακριά από τον θόρυβο της πόλης; Η απάντηση βρίσκεται… κάπου ψηλά! Κρυμμένο στην καρδιά της Κηφισιάς, το Roof Top του SAY HOTEL συνδυάζει αριστοτεχνικά τη γαστρονομική απόλαυση με μια μαγευτική, πανοραμική θέα.

Στο Roof Top, η γαστρονομία γίνεται τέχνη που μπορείς να γευτείς με όλες σου τις αισθήσεις. Το μενού είναι άριστα επιμελημένο ώστε να παντρεύει μοναδικά την ελληνική μαγειρική παράδοση με τις gourmet επιρροές. Εδώ, κάθε πιάτο είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων και αρωμάτων που θα σας ταξιδέψουν. Φυσικά, η λίστα περιλαμβάνει ειδικές επιλογές για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις, gluten-free, vegetarian ή και vegan.

Αν πάλι αυτό που αναζητάτε για να τελειώσει όμορφα η μέρα σας είναι τα after work drinks, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Η wine list του Roof Top υπόσχεται μια περιήγηση γεμάτη συγκινήσεις στον κόσμο του κρασιού, με επιλεγμένες ετικέτες κρασιού από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. Και αν αυτό που χρειάζεστε για το ιδανικό κλείσιμο είναι ένα premium ποτό ή ένα ευφάνταστο κοκτέιλ, οι bartenders θα φροντίσουν ώστε κάθε γουλιά να σας προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση και απόλαυση!

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα, για το απόλυτο καλοκαιρινό spot της Κηφισιάς; Στο Roof Top του SAY HOTEL θα βρείτε το τέλειο σκηνικό για να αναζωογονηθείτε και να χαλαρώσετε, χωρίς καν να απομακρυνθείτε από την πόλη. Απολαύστε τις απόλυτες γευστικές εμπειρίες και τα πιο εκλεκτά ποτά του καλοκαιριού αγγίζοντας με τα ακροδάχτυλά σας τον αθηναϊκό ουρανό, στην περικυκλωμένη από πράσινο open-air όαση του Roof Top!