Οργανώνετε μια οικογενειακή συνάντηση ή μια γιορτή σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων; Σχεδιάζετε ένα αξέχαστο πάρτι πριν από το γάμο σας ή πριν από τη βάπτιση του παιδιού σας; Σκέφτεστε ένα ιδιωτικό δείπνο για μια πολύ ειδική περίσταση της ζωής σας; Όποια κι αν είναι η αφορμή, η έμπειρη ομάδα του SAY Hotel είναι στη διάθεσή σας! Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε μια εκδήλωση που θα αναδείξει το προσωπικό σας στιλ και θα χαρίσει σε όλους υπέροχες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις.

Σε μια από τις πιο ξεχωριστές τοποθεσίες στα βόρεια προάστια της Αθήνας προσφέρουμε γευστικές επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυόμαστε στους καλεσμένους σας μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Λουσμένο στο άπλετο φως του ήλιου, το εστιατόριο Nobilis προσφέρει τρεις ασυναγώνιστους χώρους συγκέντρωσης, που προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για ξεχωριστές εκδηλώσεις. Επιπλέον, οι ιδιωτικές σας εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν στους τρεις άρτια εξοπλισμένους και σύγχρονους χώρους συναντήσεων του ξενοδοχείου μας, που έχουν σχεδιαστεί για να μεταμορφώσουν κάθε είδους εκδήλωση σε μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Το μοναδικό περιβάλλον του SAY Hotel, όπου η κομψότητα συνδυάζεται με την άνεση, είναι η ιδανική επιλογή για να γιορτάσετε τις πιο όμορφες στιγμές σας και να σχεδιάσετε εκδηλώσεις που θα αφήσουν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.