Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, η Αθήνα μεταμορφώνεται σε μια μαγευτική πόλη! Είναι η εποχή που η πρωτεύουσα ακτινοβολεί στολισμένη, με πολύχρωμα φώτα, εορταστικές διακοσμήσεις και εκδηλώσεις που ενθουσιάζουν επισκέπτες και κατοίκους. Αν σκοπεύετε να περάσετε τα φετινά Χριστούγεννα στην Αθήνα, οι επιλογές για να περάσετε αξέχαστα είναι αμέτρητες. Εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιες ιδέες!

The Meet Market

Χριστούγεννα χωρίς The Meet Market δεν γίνονται! Φέτος τον Δεκέμβριο, η pop-up αγορά της πόλης θα φιλοξενήσει περισσότερα από 200 ελληνικά brands ταλαντούχων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και μικρών παραγωγών. Τα μοναδικά, χειροποίητα προϊόντα, η μουσική και οι εκδηλώσεις δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη μαγεία των εορτών. Άλλωστε, ένα από τα σλόγκαν του The Meet Market είναι “First a meet, then a market”!

Βόλτα στο Golden Hall

Το Golden Hall στο Μαρούσι φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο market στον προαύλιο χώρο, δίνοντας τη δική του ιδιαίτερη νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης. Αναμφίβολα ένας ιδανικός προορισμός για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, προτού ξεκινήσετε το Χριστουγεννιάτικο shopping για τα δώρα των αγαπημένων σας!

Ατελείωτα parties

Ένα πλεονέκτημα της Αθήνας είναι οι αμέτρητες επιλογές που προσφέρει για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η πόλη «ανθίζει» με πάρτι που διαρκούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα νυχτερινά κέντρα και τα bars της πόλης σφύζουν από ζωή, με live εμφανίσεις και όχι μόνο, δίνοντάς σας πραγματικά πάμπολλες επιλογές για τον τρόπο που θα γιορτάσετε!

Για μία έξτρα δόση λάμψης, βάλτε στη λίστα σας μια επίσκεψη στο SAY HOTEL! Το ξενοδοχείο μας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί κάθε στιγμή της ημέρας και να κάνει τα φετινά σας Χριστούγεννα αξέχαστα!