Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου έφτασε! Η σύγχρονη μητρόπολη της Αθήνας μετατρέπεται σε μια γιορτινή αστική σκηνή και προσκαλεί τους κατοίκους, αλλά και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, να ζήσουν τις πιο μαγικές στιγμές! Όλοι οι δρόμοι της πρωτεύουσας είναι φωτισμένοι, ενώ τα χριστουγεννιάτικα χωριά και τα πανέμορφα στολισμένα δέντρα προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για υπέροχες φωτογραφίες.

Αυτή την περίοδο, η Αθήνα αποκτά περισσότερη ζωή από ποτέ! Στα κεντρικά σημεία της πόλης ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τα μουσικά σχήματα προετοιμάζονται για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους, ώστε να διασκεδάσουν το κοινό στο πνεύμα των εορτών. Όσοι, πάλι, λατρεύουν το θέατρο, δεν μένουν ποτέ παραπονεμένοι αυτή την εποχή, καθώς υπάρχει πληθώρα παραστάσεων για όλες τις ηλικίες. Αξίζει να αναφέρουμε και τα μουσεία, που συνήθως διοργανώνουν ειδικές εκδηλώσεις και πρωτοποριακές δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Τέλος, στα θεματικά πάρκα που στήνονται στις γειτονιές της πρωτεύουσας, οι περαστικοί έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλμυρές και γλυκές λιχουδιές στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα.

Για μια έξτρα δόση λάμψης στις τελευταίες μέρες του έτους, μια βόλτα στα εντυπωσιακά στολισμένα βόρεια προάστια είναι επιβεβλημένη. Στη φαντασμαγορική Κηφισιά θα αγοράσετε για εσάς και τους αγαπημένους σας πραγματικά ξεχωριστά δώρα κι έπειτα θα απολαύσετε τον καφέ σας δίπλα στις αριστοκρατικές κατοικίες και τα αμέτρητα λαμπιόνια.

Φυσικά, από αυτή την απαράμιλλη εορταστική ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να λείπει το SAY Hotel! Το ξενοδοχείο μας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί κάθε στιγμή της ημέρας, για να μετατρέψει την κάθε στιγμή σε γιορτή και να κάνει τα φετινά σας Χριστούγεννα αξέχαστα.

Ανακαλύψτε το εορταστικό μας πρόγραμμα 2022-2023.