Οι γαλλικές brasseries διακατέχονται πάντοτε από μια ξεχωριστή γοητεία. Μέσα στην πολύβουη και βιαστική καθημερινότητα της πόλης, λειτουργούν ως χαλαρωτικοί μικρόκοσμοι, σαν μέρη μαγικά όπου η κομψότητα συναντά τη γαστρονομία και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που είναι αδύνατον να ξεχάσεις.

Όταν αυτή η ιδιαίτερη γαλλική αύρα συνδυάζεται με την πανέμορφη θέα ενός καταπράσινου κήπου, το αποτέλεσμα είναι η Garden Brasserie του SAY HOTEL!

Αν δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη αυτόν τον μικρό παράδεισο στα βόρεια της Αθήνας, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Στην καρδιά της Κηφισιάς, αυτό το «κρυφό» μυστικό προσφέρει μια πραγματικά αναζωογονητική απόδραση. Η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και χαλαρή, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο συνάντησης για πολυάσχολους επιχειρηματίες, για digital nomads που αναζητούν το τέλειο μέρος για εργασία ή απλώς για ανθρώπους με εκλεπτυσμένο γούστο.

Η Garden Brasserie του SAY σάς καλωσορίζει για εξαιρετικό καφέ, τσάι ή κρασί, και υπόσχεται να σας ταξιδέψει με κάθε γουλιά. Επιπλέον, το light lunch menu προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες, όπως χειροποίητες σπιτικές πίτες ημέρας και αυθεντική ιταλική focaccia, εμπλουτισμένη με υλικά από την τοπική και διεθνή γαστρονομία.

Σε ένα σκηνικό που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από το Παρίσι μιας άλλης εποχής, η γαλλική αύρα και οι ντελικάτες γεύσεις παντρεύονται μοναδικά με τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Η Garden Brasserie του SAY HOTEL είναι μια εμπειρία, που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις!