Coming Soon...

SAY Hotel ... is a feeling!

Προνομιακά τοποθετημένο ακριβώς στην καρδιά του πιο αρχοντικού προαστίου της Αθήνας, την Κηφισιά, και κυριολεκτικά «περικυκλωμένο» από πράσινο σε κάθε του πλευρά, το SAY HOTEL στην πλατεία Κεφαλαρίου αποτελεί την ενσάρκωσή ενός νέου και γενναιόδωρου οράματος premium φιλοξενίας που έρχεται να υπερκαλύψει τις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών. Με σύγχρονες κατασκευές που σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου, το SAY HOTEL αποτελεί παράδειγμα κατασκευαστικής αρτιότητας για τις μεθόδους, τα συστήματα και τις επιλογές των υλικών του. Το οικολογικό σήμα ποιότητας GREEN KEY στο SAY HOTEL πιστοποιεί τα κριτήρια και τις οικολογικές μας ανησυχίες και επιβραβεύει τις προσπάθειες μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος.

Στα 28 δωμάτια και σουίτες του, όλα διακοσμημένα με λεπτομέρειες που εκπέμπουν αβίαστα θαλπωρή όπως αναπαυτικά κρεβάτια, μπάνια με ντους ψιλής βροχής, bespoke ντουλάπες και γραφεία, κομψά χαλιά και επιλεγμένα έργα τέχνης στους τοίχους, η μοντέρνα αισθητική και η λειτουργικότητα πάνε χέρι χέρι. Άνετοι χώροι, μοντέρνες επιφάνειες και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, μπάνιο και ένα ιδιωτικό μπαλκόνι δημιουργούν δωμάτια που ξεπερνούν τις προσδοκίες και ολοκληρώνουν την εμπειρία μιας ξεχωριστής διαμονής.

Στο επίκεντρό της φιλοσοφίας του SAY HOTEL βρίσκεται όχι μόνο το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του και η οργανική επαφή με την φύση, όπως αντιλαμβάνεται όποιος καθίσει στην ατμοσφαιρική Brasserie του μέσα στον μαγικό αστικό κήπο στο ισόγειο ή στο «αιωρούμενο» rooftop Bar του με την συγκλονιστική θέα, αλλά η αδιαπραγμάτευτη έμφαση στην ευ ζην αυθεντικότητα.
Το SAY HOTEL κερδίζει τις εντυπώσεις ήδη από την πρώτη στιγμή που βρεθείς εντός του εντυπωσιακού Lobby του με την αύρα Νεουορκέζικης αισθητικής και το meeting room με το κοινόχρηστο τραπέζι συσκέψεων, τις αναπαυτικές πολυθρόνες και την επιβλητική βιβλιοθήκη. Αυτό δηλαδή που αποτελεί έναν μόνο από τους – άκρως ευέλικτους και πλήρως εξοπλισμένους με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό – χώρους συσκέψεών του οι οποίοι μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε τύπου και ύφους επαγγελματικές (αλλά και κοινωνικές) εκδηλώσεις.
Στο ισόγειο βρίσκεται επίσης το εξαιρετικό εστιατόριο Mediterranean fusion κουζίνας (όπου σερβίρεται και το λουκούλλειο comfort πρωινό) το οποίο – μαζί με την Bracerie και το rooftop Bar – έχουν δικαίως μετατρέψει το SAY HOTEL σε αγαπημένη επιλογή των πιο hip κατοίκων των γειτονικών προαστίων. Ένα one-of-a-kind καταφύγιο urban chic φιλοξενίας που απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν και εκτιμούν πάνω από όλα την ποιότητα, την αισθητική και την διαφορετικότητα.

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ…

Το SAY HOTEL προσφέρει:

28 πολυτελή δωμάτια & σουίτες

Εστιατόριο

Brasserie

Roof top Bar με πανοραμική θέα της Αθήνας (ιδανικό & για ιδιωτικές εκδηλώσεις)

3 συνεδριακές αίθουσες (περίπου 35 – 40 άτομα εκάστη, σε θεατρική διάταξη, οι 2 έχουν φυσικό φωτισμό)

Business Center

Concierge Service

Γυμναστήριο

Ιδιωτικό Parking

READ MORE + CLOSE -

Παροχές

28 Business Chic δωμάτια & σουίτες

Κεντρικό Εστιατόριο

Brasserie

Roof Top Bar

Room Service

Private Events

Library Meeting Room

Conference Room

Roof Top Meeting Room

Business Center

Γυμναστήριο

Ιδιωτικό Πάρκινγκ

Contact Us